Tjänster

I samarbete med våra partners kan vi hjälpa vi dig hela vägen.

Till er tjänst

Vi samarbetar med flera aktörer för att kunna erbjuda dig det lilla extra. Vi kan ta hand om allt från mat och dryck, ljud och ljus till möbler, dekor och personal till ditt event. Vi kan hjälpa dig att boka artister, föreläsare, konferencierer och ta hand om projektledningen om du vill.

Våra samarbetspartners

Adapt är vår tekniska produktionspartner. De har lager med utrustning i våra lokaler och har förberett flera ytor med tekniska lösningar. Adapt designar, producerar och levererar tekniska lösningar för stora som små event- och utställningsprojekt.

Block Security är ett bevakningsföretag som hjälper Nacka Strand Möten & Event att säkra och trygga verksamheten. Block Security brinner för service och bemötande!

Stockholms Bordsuthyrning AB är ett väletablerat företag som tillhandahåller uthyrning av möbler och porslin. Företaget är specialister inom mässor, konferenser och event.

People Partner tillhandahåller rekryterings- och bemanningslösningar samt skapar och genomför event, PR, produktlanseringar, logistik och produktion. För att leverera maximalt värde till sina kunder, är de aktiva från idé till genomförande.